Wat is jouw idee voor morgen?
Ik ben benieuwd. Misschien kan ik je helpen.

Praatplaatjes

Als je het hebt over combineren en over waardecreatie op meerdere terreinen kost dat soms veel tijd om uit te leggen. Het helpt dan als je een plaatje hebt. En het helpt dan helemaal als je iemand tegenkomt die zo'n plaatje kan maken. Het was dan ook erg leuk om tijdens de Nacht van de Gelderse economie Ronald van der Heide tegen te komen. Hij was gevraagd door Clean Tech Regio om de ideeën van voorbijgangers 'te tekenen'. Hier zie je hoe dat ging: ik vertel en Ronald tekent.

 

Hij heeft die avond Heen en Weer getekend. En het Apparatenverhaal, waarbij ik zoek naar partners om een grootschalige leaseconstructie voor energiezuinige, huishoudelijke apparaten van de grond te krijgen. En er was ook nog tijd voor MIJNwijk. Dus nu heb ik 'praatplaatjes' en ik merk dat het werkt.

Ik was zo onder de indruk dat we hem ook hebben gevraagd om Watt Winst te tekenen. Dit is een energie-aanpak op no cure no pay basis die ik samen met drie andere zzp-ers heb ontwikkeld voor ondernemers in het MKB. Hierover over een paar weken meer.

 AFVALMANAGEMENT

Afvalinzameling in hoogbouw: resultaat met combineren van 'urban mining' en 'sociale innovatie'.

 

 

 

Lokale duurzaamheid

Op zoek naar "de verborgen winst" voor ondernemers: slim aan de slag met energie en afval

 

Circulaire economie

Heen en Weer: de koeriers die brengen én halen!

Adresgegevens

  • p/a De Smeltkroes
    Waalbandijk 16 - unit 30
    6541 AJ  NIJMEGEN

     

Contact

  • 06 513 96 369
  • koos(at)koosvandael.nl

Volg mij

linkedin