Wat is jouw idee voor morgen?
Ik ben benieuwd. Misschien kan ik je helpen.

Watt Winst: aan de slag met energie in het MKB!

Beste ondernemer in het MKB

U bent bezig met uw bedrijf, klanten en medewerkers. U focust op ondernemen. Onze ervaring is dat veel ondernemers, ook als ze goede ondernemers zijn, toch geld laten liggen. Op onverwachte plekken hoopt er namelijk winst op in uw bedrijf: ‘de verborgen winst’. Winst die u gemakkelijk kunt incasseren zonder al te veel moeite. Klik hier voor de website van Watt Winst.

 

Watt winst!
Die winst is te behalen door anders om te gaan met energie. Er is namelijk vrijwel altijd sprake van ‘energieverspilling’. Wij sporen die op. Wij bekijken uw bedrijf op een andere manier dan dat u dat doet. Dat doen we met een aanpak die gebaseerd is op versnellingen. We starten langzaam, trekken dan op en schakelen vervolgens verder. Aan u de keuze welke versnelling bij u past.

De eerste versnelling
De eerste versnelling bestaat uit goed kijken naar de manier waarop u elektriciteit inzet in uw bedrijfsproces. Deze eerste versnelling levert bijna altijd verrassende inzichten op. Om feeling met uw bedrijf te krijgen vragen we van u een korte uitleg over uw bedrijf. U moet denken aan vragen als: welke voor- zieningen en machines zijn er en waarvoor worden ze gebruikt. Ook vragen we inzicht in uw jaarverbruik. Vervolgens gaan wij aan de slag. We meten, zonder dat u daar veel van merkt, het elektriciteitsverbruik gedurende een maand. Met onze meetmethode zien we precies waar het verbruik zit en welke besparings- mogelijkheden er zijn. Op basis van uw uitleg, de meetresultaten en wat we gezien hebben bepalen we de verborgen winst. Het gaat dan bijna altijd om kleine en relatief moeiteloze veranderingen waarbij we u en uw medewerkers betrekken.

Ons aanbod: no cure no pay…
Voor deze eerste versnelling vragen we een vergoeding die gebaseerd is op ‘no cure no pay’. De hoogte van de vergoeding hangt af van de te realiseren besparing. Daartoe maken wij de besparing inzichtelijk en concreet. Ons aanbod is dat de verborgen winst van één jaar voor Watt Winst is: dit is ons verdienmodel.

…en gebaseerd op partnerschap
Onze drive is om de besparing daadwerkelijk te realiseren. In een gesprek aan het einde van de eerste versnelling bepalen we gezamenlijk wat nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Hierbij streven we naar een partnerschap met u als opdrachtgever. Wij profiteren pas als wij voor u de energiebesparing realiseren. Dit doen we door u zoveel mogelijk ‘gedoe’ rondom de aanpak uit handen te nemen. Zodat u zich kunt blijven concentreren op uw bedrijf. Dus geen dikke rapporten, maar handen uit de mouwen en resultaat laten zien.

Versnellen
Mocht u nog meer willen realiseren dan doen we dat zoals gezegd graag als partner. We kunnen dan samen opschakelen
naar een volgende versnelling. Hierbij moet u denken aan:
• korte, middellange of lange termijn besparings-/uitvoeringsplannen opstellen
• bijbehorende financierings- en subsidiemogelijkheden inzichtelijk maken
• de aanpak herhalen voor afval, grondstoffen en warmte
• onze acties vertalen naar uw MVO-beleid en CO2-prestatie

Indien u dat wenst kunnen wij ook een rol spelen in de communicatie over de aanpak richting uw medewerkers en klanten.

De mensen van ‘Watt Winst’
‘Watt winst’ bestaat uit 4 personen die elk met hun eigen expertise zorgen voor een mooie mix om uw bedrijf bij te staan. Onze gezamenlijkheid vinden we in de ‘hands-on mentaliteit’, in het simpelweg gaan doen.
Koos van Dael weet veel over afval, 06-51 396 369
Maurice van Hoek begeleidt veranderingen, 06-21 125 524
Robert Sonderen weet veel over energiebesparing, 06-54 237 650
Koen Vrielink denkt na over duurzaamheid en verdienmodellen, 06-21 485 246.

Watt Winst
p/a De Smeltkroes Unit 30,
Waalbanddijk 16, 6541 AJ Nijmegen

 AFVALMANAGEMENT

Afvalinzameling in hoogbouw: resultaat met combineren van 'urban mining' en 'sociale innovatie'.

 

 

 

Lokale duurzaamheid

Op zoek naar "de verborgen winst" voor ondernemers: slim aan de slag met energie en afval

 

Circulaire economie

Heen en Weer: de koeriers die brengen én halen!

Adresgegevens

  • p/a De Smeltkroes
    Waalbandijk 16 - unit 30
    6541 AJ  NIJMEGEN

     

Contact

  • 06 513 96 369
  • koos(at)koosvandael.nl

Volg mij

linkedin